Tuesday, February 24, 2009

Otome no Inori

Assalamualaikum ^^

Screw virtual manga girls and imaginary girls! Real living human is what the life is all about right ( we ain't marrying manga characters anyway)

Today's sharing is Mano Erina - Otome no Inori

Otome no inori ni kalau nak translate bulat2 ialah erti2 berikut :

Otome = Perempuan muda ( meaning bukan wanita la, lebih kepada remaja )
Inori = Doa

So, in the end, ertinya ialah Doa seorang perempuan ~ Yosh!

1st point : Dia ni budak solo dalam group Hello!Project, bernama Mano Erina

2nd point : Lagu ni tak silap aku first PV dia, psal aku langsung x pernah nampak/jumpa PV dia yg lain

3rd point : Lagu ni belum ada sub dan translation internet, dan aku kalau nak buat translation boleh, tapi tak lengkap la ~ faham dalam 80% je pun. Dan lagu dia seyes jiwang ( biasala jiwang jepon, bukan seksual pon )

Ok ~ Laen kali update lagi ~ OUT!

No comments: