Tuesday, March 3, 2009

Another new night ~ of hepinez

Oh yeahhh! Exam Data Communication dah habis dalam jam 10 tadi, tpi aku masih heppi psal itu la satu2nya subjek yg tak stress langsung ( pasal tak berat... kot) Apa pun tadi sempat makan2 lagi, ya ~ dan update makan2 plak

Ahli jalan2 cari makan kali ini : Ant, Buyo, Peje, E.D, Naim, Shah dan aku

Ant = Maggi goreng
Buyo = Maggi goreng
Peje = Maggi goreng
E.D = Nasi goreng ayam
Naim = Mee goreng
Shah = Nasi goreng daging merah ( tapi dia bagi nasi goreng daging je... )
Aku = Nasi goreng

O.k ~ Ant cakap dia pnya sedap, tpi naim ckp makanan tu x sedap, aku taktau mana satu ~ mungkin dia lapar kot ( he he he ) tapi nasi goreng aku dan e.d lebih2 kurang sama ja... tpi dia pnya ada ayam la dan markah keseluruhannya... 5/10 kot ~ pasal aku ni perot pertama, lidah kedia... Ha ha ha! Asal perut ada isi pun cukup ( terima kasih di atas didikan asrama... XD)

btw, sorri aku x amik gamba makanan mcm blog2 laen ~ pasal aku mana ada hp cam ~ digi cam besar ada la ~ aku x minat hp canggih la, pasal in the end, ia tak akan berguna sgt pon dgn org mcm aku ni ( laptop = bini ) Tapi mana la tau ada rezeki beli satu... aku rasa tak beli kot ~ Ha ha ha! Beli bebenda laen seperti gundam lagi beruntung ( kot )

Ok chow ~ Nak layan mimpi laaaaa

No comments: