Saturday, March 28, 2009

Bye Bye Bye!


Atas ialah screen caps dari lagu terbaru dari C-ute - Bye Bye Bye! dan apa yang aku fikir... lagu best tapi vclip mcm biasala ( kurang menarik dan sedikit mengecewakan - lol ) dan ada seorang yang tak ada dalam vclip ni ~ wondering why dan siapa nama dia. Pasal aku kenal muka dan tak kenal nama... ( sori bebudak C-ute )

Anyway C-ute ni dia kurang aktif daripada Beryyz Kobo ( aku selama ni eja Berryz Koubou ) tapi rupanya ejaan tu silap daaa. C-ute ni la jugak team darimana Airi Suzuki tu jadi leader dan ya, dia mmg seswai jadik leader kat C-ute sini ( memangdangkan dia pandai nyanyi dan menari, and have the 'looks' )

Chow

No comments: