Sunday, March 8, 2009

Malam ahadku

Yayyy! Hari ni tercapai jgak hasrat utk pergi mengambil gambar di area Kuala Lumpur yg tak ada lumpur lagi tu... >.< Antara keputusan eksperimen aku, dengan mnggunakan kamera compact aku yg tak seberapa...

perghhh~ poyo habes!

ni tiang rumah aku

kat depan tu ada shooting, aku join tengok


Tersergam indah... Ni aku pnya ruang tamu

Tadi sempat jgak aku melawat ke kinokuniya ~ byknya manga2 original english kat situ ( lol ) tapi bukan itu yg aku carik! Aku nak cari buku2 berkaitan Kamen Rider kat situ! Waaa! Guess what? Ada jmpa >.< tapi... aku x ada duit la plak. Terjmpa jgak majalah jepun dan aku rasa buku photobook Hiro Mizushima @ Tendou Souji @ Kamen Rider Kabuto kat situ laa... Selamat la aku ni lelaki, kalau tak ... Mungkin dah angkut kot

Itu je update for the time being, first time aku posting sekali pagi, then sekali lagi malam ~ Tapi apa pun... Cha Kuew Tiauuu

No comments: