Saturday, March 14, 2009

Mei-sama!



A screencap from Mei-Chan No Shitsuji, nice! nice!

Hari ni kebanyakan housemate ada hal kat luar, so... boring sgt2 >.< >.< >.< Tapi inilah peluangnya untuk buat kerja! Tak ada yang akan kacau2 dan menjadi setan utk ajak buat benda laen... He he he

Pic di atas ialah dari Mei-Chan No Shitsuji ep7 yg disub 0leh TimeLesSub. Cantek tak scenery tu? Aku waktu tgk pon teros tekan TAKE SCREENSHOT! pasal terpaku dengan suasana sehebat tu... Waaaa

As for updates... Minggu ni takda update yg best2 (kot) tapi apa-apa update dalam life aku serba ringkas ni akan sentiasa diupdate ( ho ho ho ) CHOW!

No comments: