Saturday, April 18, 2009

GhhGiiKjgOOlsiaJJk (takda erti pon)

Exam di waktu2 sekarang ini sangat menyusahkan kepala otak aku yg berfikiran "simple" ini... Hu hu hu ~ Di saat2 begini juga, semua kerja2 fansubbin di Ct3 semakin rancak... Seolah2 tak tau je aku buzy, tpi aku masih tetap dgn Ct3 kesayangan tersebut ( Sapa x sayang fansub sendiri wei? )

Btw ni video aku bocor kat Utube hasil usaha-sama mp3japan dan ct3-fansubs... LoL



Waktu ni aku nyanyi lagu Aoi Hana ( Bunga Biru ) dari ColorBottle dan ya, lagu ni memang high pitch gila... perghhh ~

Tapi itu bukan tujuan sebenar aku posting (lol) dan disebabkan aku terlalu stress di kala ke"exam"man ini, apa kata aku bawa smua layan sekali Koharu Kusumi yang sangat aku minati ini (kekeke)

Koharu Kusumi bersama watak yang disuarakan, Tsukishima Kirari ~ Koharu siap pakai cosplay lagi untuk menunjukkan dia ialah seiyuu kpd watak tu... Waaa ^^

Koi Kana : single pertama, dia nmpak muda gila kat PV dia ~ wow

Balalaika, single kedua

Happy, single yang aku kurang suka

Chance!, dia cute sangat2 kat sini... (tahan darah dari hidunggg!)

Papancake, single ke-5 ~ Ct3 ada sub ni


Happy Happy Sunday, single terakhir sebelum siri Kirarin Revolution tamat. Ct3 bakal sub ni, tapi bila nak keluar... Ah itu kita tak tahu

Enjoy the album ~ Tapi link download tersebut bukan aku punya (kekekeke) sbb aku bukan jenis yang rajen sgt upload utk smua ( lagi2 bebenda moeeee ~ Bammm! Hidung berdarahh! )

OK chow ^^

No comments: