Friday, April 10, 2009

More anime... Nice =_="

Anime semakin lama semakin banyak dikeluarkan, dan ya ~ Bulan April ialah bulan pengeluaran anime baru di Jepun ( aku baru tahu psal ni ) untuk every year dan wow ~ memang memenatkan ooo! Inilah sebab aku memilih untuk meminati Kamen Rider dan sewaktu dengannya ( sebab ia diupdate setahun sekali, mcm Hari Raya... hehe )

Kirarin Revolution ( anime seiyuu Momosu kita : Koharu Kusumi >.< ) sekarang dah pun tamat di Jepun ( gan bgitau aku ) dan skrg Kamei Eri plak yg ganti jadik seiyuu... Aku tak tau apsal H!P sekarang slow2 masok industri anime... =_=". Generation4 yang baru ditubuhkan untuk nyanyikan lagu OP Shugo Chara Doki turut dianggotai oleh ahli2 Momosu+Berry+Cute dan syukurlah lagu ED masih lagi Buono! (ni yg best ni... :P) tapi kebenarannya... aku tak pernah pon follow mana2 anime yg dinyatakan di atas ( Kirarin Revolution : ep1 dan Shugo Chara : ep... tak ingat ) dan ya, hanya satu ep je aku tgk ~ psal aku x kisah anime tu, asalkan lagu2 tu best (lol)

And btw, sori kalo mengecewakan byk pihak, maklumla ~ topik2 sebelum ni ada sedikit serius dan tetiba aku start balik masuk topik2 moe seperti ini (haha) Aku baru perasan blog ni ada 30+ post ( sebab selama ni aku x suka taip2 ni... tpi memandangkan speed blogspot lagi laju dripada wordpress... hu hu) dan lebih banyak benda2 pelik serta aneh terjadi dalam life aku tahun ni dripada overbored life aku sblum ni

Saya memohon mengundur diri... Assalamualaikum

1 comment:

rhump-kid said...

bln pengeluaran anime?wah...memberangsangkn...fan2 anime mesti pening-"anime mana aku nk tgk dlu nih?"