Thursday, June 4, 2009

Bergelak bersama bulan

Tiada yg lebih baik daripada meminum kopi di pagi hari... Mata aku dah berat, sebab tak tidur dari malam semalam. Guess what? Bagaimana nak membuang masa 6 jam yg gelap itu? Melayan Youtube or something like that. Beberapa hari ni aku mula mengenali sebuah siri tv yang bernama Whose Line is it Anyway ~ Ia sebuah gameshow yang menarik, really... Trust me :P Aku dah menyedot beberapa episod yang membuatkan aku ketawa je sepanjang 6 jam tersebut ~ Parents aku ingat aku dah gila berketawa sorang2 kat dalam bilik ~ Tapi x kisahla... Janji aku masih tak tido...

Aku pun dah mula berubah menjadi kelawar ~ Malam bangun dan pagi tido... Hampeh ~ Masalahnya memang susah nak revert balik rutin tidur. Kalo cuba nak tido malam... paling lama tertidor pon 30 minit... Then aku kembali cergas... =_=" Hmm.. Cuti sekolah ~ Aku kurang suka ni, psal parents aku cikgu... Cuti = Diorg kat rumah... So aku takleh buat bebenda sesuka hati aku. Nak tido lewat pon takleh (sepatutnya) tapi aku dah jadi kelawar, there's nothing they can do about it.

Yah, juz to info ~ Kalau blog ini membosankan... Cuba ke blog teman saya Mujaheed, penuh dengan banyak info2 (specially islamic) ataupun ke blog ini, teman kepada fiffymafia, yang juga meminati Kamen Rider kind of stuffs. Aku tak blogging about kamen rider ~ dah malas nak share excitement bebenda kamen rider ni dah... Lagipon ada ramai lagi org dah buat

Btw, some little news bout Hannah Montana ~ The movie come out today (4 June). Aku bukannya minat sangat Hannah Montana tapi... Ada satu iklan yang aku terjumpa kat Friendster aku dan yep... Bad advertising lol... I wonder why they even used the picture for advertising the movie

HMgif

Kalau tak dapat nampak ~ Here's some few link yg aku sanggup share kan (lol) Notice how her eyes and teeths are sparkling (XD ~)



No comments: