Sunday, June 21, 2009

Pijak-pijak webadmin

Blog ini nampaknya diupdate mingguan ~ Dan seminggu yang lalu terasa macam air terjun yang... Terjun(?) ~

Walaupun bulan Julai, yakni bulan "Kembali ke Universiti" dah dekat... Result exam semester aku masih tak ada... ~ *Pijak-pijak webadmin!* Apa yang dia buat ni? Atau rather, para lecturer busy berehat tanpa pelajarnya, dan malas untuk menanda kertas...

Beberapa hari lalu, Mujaheed sudahpun kembali ke Uni ~ kui3, biasalah... "Abg FayCii" ~ Aku rasa aku belum sesuai lagi menjaga budak2 memandang diri sendiri pon kelam kabut nak jaga. Lagipun banyak sangat komitmen yang perlu dibuat. Life... Ct3-fansubs... Part timer translator... Dan baru-baru ini menambah lagi workload aku dengan mengikut sebuah scanlation group Malaysia-based yang bernama AnakAyam Scan yang membuat siri Johan Bolasepak 2 dalam Bahasa Inggeris ~ Ye, kerja makin bertambah ~ tak pernah berkurang... (Kan bagos kalo smua kerja amal ni boleh dapat duit)

Akhir kata, wasalam ~
*Masih Pijak-pijak webadmin*

No comments: