Wednesday, August 19, 2009

Dunia Animasi

Salam, dah lama tak blogging... lagi2 apabila balik ke Melaka semula (lol) sebab my life is basically getting bizi (ada projek penting kat semester ni) dan kerana hal tersebut, aku lebih rela mengurungkan diri di bilik membuat kerja projek tersebut...

Remember bout the graphical tablet i bought before? Perghhh, memang susah kalo nak pakai benda tu, lagi2 sebab aku biasanya kalo melukis... Kertas yang pusing, not me. Jadi dengan tablet tu, aku pusing cemana pun, makin teruk la lukisan aku. So sekarang aku terpaksa membiasakan diri dengan memusingkan kepala aku untuk membetulkan alignment lukisan tersebut. Yup, digital artwork sure's hard -_- ~


Hand animation

Hand animation

I present to you, both of my recent (ugly) works... LoL

I'm signing off ^_^


No comments: