Tuesday, August 25, 2009

Update... Hmm...

Salam!

Agaknya tak ada kot ~ Tapi aku still terkejut that the fact yg internet universiti aku membenarkan .blogspot sekarang (pelik bin ajaib) ... b4 this, smuanya nak blockkk~ mybe ada lecturer yg complain psal censorship yg melampau di internet uni ni kot...

Btw, dah ramadhannn! Yup dan secara tiba-tiba aku teringat nama seorang member sewaktu sekolah menengah dahulu. Alkisahnya, dia dilahirkan dalam bulan ramadhan @ april, maka nama yang diberi kepadanya Ramadril ~ pelik, tapi benar. Kinda cool though

Aku juz nak menulis suka2 no intention of updates pon psal life aku well... Boring as always (kot) dan pada masa yg sama kerja pun semakin bertimbun, entah bagaimana agaknya dengan ct3 tu...

I'll end the post with another fail pic i've made... Enjoy (or not) them ^_^





1 comment:

Anonymous said...

Yo gotta teach me how to do that ^^

Ka_Bu_to