Saturday, November 21, 2009

Serba Serbi Psal Watching List

Salam... Esok pagi aku ada kerja outstation sekejap setengah hari tapi peduliklah! Aku memang sah dah tak boleh tidur awal (T_T) Sekali lagi, aku officially menjadi kelawar Shocker! (Semaruuu Shocker!)

Watching List! Dulu aku slalu buat ni kat blog lama tapi rasanya aku pun nak share jugak bebenda yg skrg dalam watching list aku (maaf la tapi watching list aku x la semenarik mcm org laen pnya)

As usual, I'm not an anime fans ~ So tak ada anime buat kali ini ( last few semester ada la kot - sewaktu membuat subbing Casshern dan Gundam ) tapi sekarang, nope~

JDrama

1. Liar Game s2

A must seen jdrama! Continuation from the last Liar Game season 1 ~ I didn't even see the second season coming! Yosh! Dengan barisan pelakon yang sama, dan setting yang terlalu sama (mcm tak ada banyak pon yg berubah) dan ya ~ Kanzaki Nao masih lagi innocent seperti biasa >.<

2. Samurai High School

A nice love comedy drama, perfect on the right time! Dah lama aku mencari cerita sebegini yg boleh menghiburkan + aksi pada masa yang sama. Still, aku masih ada banyak lagi jdrama yang dah tertinggal buat beberapa bulan ni ( MR. BRAIN dan beberapa tajuk yg nampak menarik)

Rewatch List

+ Witch Yoo Hee @ Witch Amusement ( DVD aku entah mana hilang, download balik )
+ Kamen Rider Double ( tengok semula dalam HD! Get it from HZ and OZ please)

Thats all for the watching list update (lol sikitnya....) CHOW



No comments: