Wednesday, December 2, 2009

Rasa mcm semalam ja...

Salam ~ salam1malaysia dan salam perpaduan.

Semalam (or kelmarin) member2 kat skolah menengah dulu buat mini gath dan yup ~ mmg rasa nostalgik gila psal waktu skolah2 dulu (lol - walaupun aku consider my highschool times as my worst life ever)

Aku smpai CP ( KK center point ) dalam lebih kurang jam 11.20 la ~ dan akhirnya dapat jmpa diorg kat Palm Square dalam 11.30 camtu ~ Aku ingat sikit ~ tpi rupanya lebih sikit dari jgnkaan ~ Dari tingkat bwh aku dh boleh nmpak Sky, Ajai, Anas, Jigru, Anas dan seorang... yang tidak dikenali (lol) ~ Kemudian jmpa, salam2 then baru tau mamat tu adik Anas tpi kan ~ Aku pon dh terkejut dgn tumbesaran bebudak zaman skrg ni psal budak tu form 1 tapi pergh, mcm adik aku yg nk dekat form 3 tu (sengal)

Sbnarnya totally gath tu tak rancang pa-pa ~ tpi bantai je la... Planninnya nk tgk wayang tpi x da pon apa-apa nk layan sbnarnya dan ya ~ aku cuma akan bantah kalo layan 2012 je psal aku mmg takleh la ngan filem camtu sengal. In the end, 4 org (aku, Anas, Jigs, adik anas) layan je la Ninja Assasin dan well... filem tu aku rasa atas sikit je dari standard. Firstly, most Japanese can't talk in english dan itu kebiasaannya byk watak2 jepon diberikan kpd pelakon Korea or Chinese (lol) dan still, Rain masih memberi kejutan psal english dia mmg ok (mcm kat speed racer jgk) and aku masih lagi nk gelak bila kemunculan Rain waktu scene kat movie Ninja Assasin tu... pompuan2 ada yg bersiul (lol) tpi pe bole buat ~ "Naluri kewanitaan" diorg la katakan...

Waktu mkn2 kat KFC kitorg bincang2 psal member2 lama dan yup... "Rasa mcm semalam ja..." dan syukurlah member2 tu x byk berubah (physically dan mentally) maka nak jadi sekepala tak la sukar sgt (kot) tpi skrg dgr2 ramai yg dh pegi jaoh, dh kerja pon ada (wow) dan aku harap2 la dpt jmpa yg member2 tu akan datang plak...

Conclusion! Kpd budak2 yg masih bersekolah tu ~ hargailah masa korang kat sekolah tu psal... well ~ it was PRICELESS! Mahal gila time2 remaja dan bebudak tu, mustahil dpt ulang smula (melainkan korang jadik pelakon karang dan dpt watak remaja/budak2)... hahaha ~

Salam ^^


No comments: