Thursday, December 31, 2009

Resolusi Tahun Baru

Assalamualaikum dan salam1malaysia

Resolusi tahun baru huh?
Before apa-apa, aku sangat bersyukur yang esok (1hb) ialah cuti dan 2 kelas batal (yeaaaa!)

Apa yg aku dapat dipenghujung cuti last semeter itu?
  1. Tak dapat lesen psal aku renew IC aku yg nmpak mcm dah 200 tahon. Tapi sesungguhnya, aku mmg dh dapat IC baru tersebut (gamba pon lebe baik)
  2. Melawat Tawau (2nd time) dan aku langsung tak beli apa-apa kerana bazir masa pergi cari TM Point kat situ (bayar bil stimix umah melaka) dan ya... Aku memang mendapat penat dan berjaya membayar bil yg berharga RM217.70 itu
  3. Download beberapa anime+drama yg telah diberitahu dalam beberapa update sebelum ini (rujuk older posts)
  4. Berjaya tambah 7 kilo dan sesungguhnya aku dh pening kepala memikirkan itu
Apa yang aku harapkan untuk 2010?
  1. Menjadi lebih baik dari tahun-tahun yg sebelomnya (entah azam ni mcm dah ulang-ulang kot)
  2. Blajar lagi byk benda utk cabaran2 yg mendatang
  3. Gundam baru (kot)
  4. Tali Pinggang Decade (kot)
  5. Lesen (one more "kot")
Yeaaaa! Siap posting! Sebnarnya aku kebosanan kat pusat komputer ni maka terjadilah posting dikala kebosanan ini... Salam!




No comments: