Monday, December 21, 2009

Tak dapat dah nak tolong ~

Nice question was it? Kalau memang benar budak ni tak tau apa-apa tentang sex tak apa tetapi sayang sekali bahawa soalan ini hanyalah soalan bodoh yang sengaja dihantar oleh user Princess ini. Kerjanya memang post soalan2 bodoh je, dan yup ~ Entah kenapa masih ada user yang suka menjawab soalan2 se-bangang ini

Jom quote semula:
"Sex is juz sex and feeling good things there"
Very nice one huh?

Bukan nak promote tpi gambo di diamik dari failblog.org ~ Lawat2la laman web bangang ni skali skala psal truly, people can sometime be REALLY stupid



1 comment:

srzal said...

act innocent betul haha aduiii

dangerous isk2 atau saja ja tu bt lawak bodoh

kesian tul

get married pls