Saturday, November 27, 2010

Full Time Blogger? Nope!

Assalamualaikum, salam 1 Malaysia.

Di saat dan ketika ini, aku hanya ada beberapa jam lagi untuk menaiki flight balik ke Kuala Lumpur dan yep, this holiday sux (almost all of it) but nonetheless, it have it own bright side (drove, jenjalan entah pi mana, lepak-lepak, dll) tapi aku masih ada seswatu yg aku x puas hati for this holiday session.


  1. Tak banyak tidur (tau-tau la, jenis tidur yg kita buat waktu cuti sahaja tu... Terbangun cemana pun ketika tengah hari tu, tidur masih x cukup psal kita nak qada' tidur waktu blajar)
  2. Tak banyak jalan (yep yep, cuti kali ni aku x banyak jalan psal... x banyak tempat yg nak dijalan - on the contrary, cuti kali ni aku beli banyak bebenda baru psal nak ganti bebenda lama kat umah)
  3. Tak tengok wayang (hari Khamis lepas aku ada pegi bandar, niatnya nak tgk Harry Potter tpi entah knapa, aku lepaskan peluang tu dengan semudah-mudahnya... Sekarang dah rasa menyesal plak. Tgk wayang kat sabah ni aku rasa x sama ngan tgk di Melaka - faktor persekitaran kot)
  4. Tak banyak benda baru (Aku skrg desperate mahukan sesuatu kejutan/suspense dalam stiap hari dan dgn mempunyai internet - that sorta stuffs didn't happen everyday)
  5. Terlalu lebih cuti (sometimes, the less, the better - aku terasa cuti kali ni terlalu lama sampai buat aku bosan berada di rumah - hahaha, sungguh tak berterima kasih sungguh aku ni)
Anyway, I'm looking forward for the next semester (mybe bcoz I MAY have a good pointer for this semester). Ape-ape pon, yang penting? KERJASAMA!

Assalamualaikum.


1 comment:

eswandyasre said...

Panjat Gunung Kinabalu kah?awek Sabah memang hot2X.hahaha