Saturday, December 3, 2011

Sesi Praktikal

Assalamualaikum, salam 1 Malaysia.

Saja nak update blog ni psal dah lama terkubur. Here's my current update.

  1. Sekarang tengah praktikal, tempat praktikal itu lebih baik dirahsiakan (kehkeh)
  2. Kat praktikal banyak stadi psal website developement je. Nak buat apps apa smua tu satu patah haram pun tak tau.
  3. Ct3-fansubs masih berjalan seperti biasa - kitorg tgh buat Fourze skrg.
  4. Still single and standing.
  5. Berat dah naik 75+kg something. Membuncit!
  6. Masih cuba nak amalkan berbasikal setiap weekends.
  7. Channel youtube aku dah ditutup (masalah copyright), insyallah akan buat channel baru khas untuk minecraft gameplay saja (Minecraft dah official btw)
That's all folks! Assalamualaikum.


No comments: